Welkom op de website van PTTC 
Professional Transport Training Centre
  

camion monde2.jpg

VZW Professional Transport Training Centre werd opgericht in 2009 om op een doeltreffende en professionele manier, de uitdagingen van de opleiding in de transportsector, aan te gaan.

De belangrijkste missie van PTTC is het aanbieden van een zo breed mogelijke waaier van opleidingen aan de Belgische transportbedrijven, om zo de chauffeurs als de bedrijfsleiders aan hun wettelijke verplichtingen te laten voldoen.

Om het administratieve leven van de vervoerders te vergemakkelijken, biedt PTTC aan elk bedrijf de mogelijkheid om de opleidingen die ze wenst te volgen of te laten volgen door haar personeel te centraliseren.

Betreffende de nascholing vakbekwaamheid, kan PTTC, de verplichte 35 uren opleidingen (theoretische en praktische) verstrekken zodat de verlenging van de vakbekwaamheid, aangeduid via een 'Code 95' op het rijbewijs kan worden aangevraagd.

Voor de opleiding ADR, onmisbaar voor het vervoer van gevaarlijke goederen, biedt PTTC alle cursussen aan die zowel het examen voor het initiële getuigschrift als voor de vernieuwing van het getuigschrift, voorbereiden.

In samenwerking met andere erkende opleidingscentra, biedt PTTC ook cursussen ADR aan voor het vervoer van vloeibare brandstof, explosieven en ook voor het behalen van het getuigschrift veiligheidsadviseur.

PTTC, staat natuurlijk open, voor alle andere vragen rond opleidingen die bijdragen tot de professionalisering van de vrachtwagenchauffeurs en de vervoerders.

 

 

  ADR NL oranje  Nascholing blauwPTTC - Professional Transport Training Centre
ZI. Hauts Sarts
Rue de l’Abbaye, 138

B – 4040 Herstal

TéL : +32 (0) 4 361 40 97

Fax : +32 (0)4 367 73 51
E-mail : info@pttc.be

PTTC – Professional Transport Training Centre
Havenlaan, 104 – 106, Avenue du Port
B-1000 Brussel - Bruxelles
Tel : +32 (0) 2 421 07 26
Fax : +32 (0) 2 421 07 28
E-mail : info@pttc.be